O Nama

Saznajte zašto smo najbolji i zašto smo baš mi izbor više od 100.000 zadovoljnih klijenata.

Šta su Foto Tapete?

Foto tapete ili kako se još nazivaju, zidni murali ili foto murali, su slike velikog formata sastavljene iz delova, za razliku od klasičnih zidnih tapeta koje se prodaju u rolnama. Foto tapeti su namenjeni za dekoraciju zidova. Foto tapeta je ponovo moderna. Foto tapet daje svežinu i upečatljiv izgled vašem domu. Zidovi na kojima su foto tapete izuzetno privlače pažnju.

Beograd na vašem zidu? Zašto da ne!

Bilo koja slika, bilo kojih dimenzija – Na vašem zidu

Foto Tapet možete uraditi bilo koje dimenzije i sa bilo kojom slikom. Izbor slika i motiva je neograničen. Bilo koja slika koju nadjete na internetu, a da je u velikoj rezoluciji, može biti baš na vašem zidu.
Foto tapete su jako dekorativne i estetski lepe. Kod nas se mogu naći sve vrste foto tapeta, foto tapete za dečiju sobu, za dnevnu sobu, za kuhinju, za poslovni prostor ali i sve ostale vrste foto tapeta za zidove.

Gde se postavljaju i koriste?

U Srbiji postavljanje foto tapeta već ima dugu tradiciju. To se pre svega odnosi na motive iz prirode i pejzaže, urbane slike kao što su New York, Brooklin bridge i sl. Novi, moderni dezeni predstavljaju odlično rešenje za naglašavanje delova enterijera koji treba da privuku pogled ali i da pošalju poruku. U Beogradu ih često možete videti na zidovima kafića i restorana, prodajnih i poslovnih prostorija.

Golden Gate na vašem zidu?
Može! Kao i bilo koja druga slika!

Saznaj Cenu

Pogledajte kako vaša soba može izgledati bez i sa foto tapetama!

Bez Tapeta Sa Tapetama
Bez Tapeta Sa Tapetama
Pogledaj još naših radova
*Cena po metru kvadratnom je 500 rsd bez montaže i 900 sa montažom.
*Cena po metru kvadratnom je 940 rsd 750 rsd.