AKCIJA 2+1: KUPITE TRI TAPETE, PLATITE DVE
Vi vidite prostor, mi ideju za umetnost!

Najbrža dostava na kućnu adresu

Google Recenzije
4.7/5
Vi vidite prostor, mi ideju za umetnost!
Najbrža dostava na kućnu adresu
Google Recenzije
5/5
Previous slide
Next slide
NEDELJA POPUSTA I 1 TAPETA 10% POPUSTA I 2 TAPETE 20% POPUSTA | 3 TAPETE 30% POPUSTA
Akcija traje do kraja novembra!

O nama

Saznajte zašto smo najbolji i zašto smo baš mi izbor više od 100.000 zadovoljnih klijenata.

Zašto Foto Tapet Beograd?

U svetu unutrašnje dekoracije, posebno se ističemo kroz našu strast prema foto tapetama. Ali šta su tačno foto tapete? Foto tapete, često poznate i kao zidni murali ili foto murali, predstavljaju slike velikog formata koje su sastavljene iz delova, različite od klasičnih tapeta koje dolaze u rolnama. Ova vrsta dekoracije je ponovo postala trend u svetu enterijera. Implementacija foto tapeta u prostor donosi svežinu i daje upečatljiv izgled svakom domu. Gde god da se postave, foto tapete neizostavno privlače pažnju i čine da zidovi postanu prava umetnička dela. Ukoliko želite da vaš dom odiše jedinstvenošću i originalnošću, mi smo tu da vam pomognemo u tome.

Gde se postavljaju i koriste?

U Srbiji, dekoracija zidova pomoću foto tapeta postala je popularan trend koji je započeo pre mnogo godina. Posebno su popularni motivi iz prirode, pejzaži, ali i urbane slike gradova poput New Yorka i poznatih građevina kao što je Brooklin bridge. Ovi upečatljivi vizuelni detalji često krase zidove i prostorije širom Beograda, dodajući im jedinstveni šarm i atmosferu. Novi, moderni dezeni foto tapeta nisu samo estetski dopadljivi, već služe i kao efektan način da se istakne određeni deo prostorije, privuče pažnja i pošalje određena poruka. Zato nije ni čudo što se sve više mogu videti u popularnim kafićima, restoranima, ali i prodajnim i poslovnim prostorima širom glavnog grada. 

Najveći izbor tapeta u Srbiji!

Nudimo najveći izbor tapeta u celoj Srbiji jer u ponudi imamo preko 15.000 različitih tapeta 

Foto Tapet Beograd u medijima:

Praktična žena

Pink World

Zornjak - RED TV

Beograd na vašem zidu? Zašto da ne!

U našem asortimanu možete pronaći foto tapete koje će od vašeg zida napraviti umetničko delo. Bilo koja slika, bilo kojih dimenzija – sve je moguće transformisati u foto tapetu i postaviti na vaš zid.

Izbor slika i motiva je zaista neograničen. Ako pronađete sliku na internetu visoke rezolucije, može postati centralni deo vaše prostorije. Naše foto tapete su ne samo dekorativne već i estetski privlačne.

U ponudi imamo različite vrste foto tapeta, bilo da tražite nešto za dečiju sobu, dnevni boravak, kuhinju, poslovni prostor ili bilo koji drugi deo vašeg doma ili kancelarije.

Kod nas ćete pronaći pravu foto tapetu za svaki zid!

PRIJAVI SE NA NAŠ BILTEN I DOBIĆEŠ KOD ZA POPUST U IZNOSU OD 10%!

Pri prijavljivanju slažete se da primate bilten i druge promotivne materijale od Foto Tapet Beograd.