AKCIJA 2+1: KUPITE TRI TAPETE, PLATITE DVE
Vi vidite prostor, mi ideju za umetnost!

Najbrža dostava na kućnu adresu

Google Recenzije
4.7/5
Vi vidite prostor, mi ideju za umetnost!
Najbrža dostava na kućnu adresu
Google Recenzije
5/5
Previous slide
Next slide
NEDELJA POPUSTA I 1 TAPETA 10% POPUSTA I 2 TAPETE 20% POPUSTA | 3 TAPETE 30% POPUSTA
Akcija traje do kraja novembra!

5 saveta za uređenje stana koji opušta i umiruje

Stres je danas sastavni deo života, bilo da imamo porodicu i decu ili nas preplavljuju obaveze na poslu. Stoga je veoma važno urediti dom tako da opušta i umiruje. Ta četiri zida su najčešće naša mirna oaza koja će pomoći da se opustimo nakon stresnog dana i ispuniti nas lepom energijom.  

Za opremanje i dekoraciju prostora nije neophodno uložiti dosta novca. Čak i manje promene koje mogu biti povoljne, učinići da stres nestane čim zakoračite u prostor.  

Važno je na prvom mestu definisati šta mir znači za vas i vašu porodicu tj, osobe sa kojima delite životni prostor. Za jednu osobu minimalističko uređenje doma bez suviše detalja i ukrasa je umirujuće, dok za drugu to može biti tradicionalno uređen dom.  

S druge strane potrebno je da procenite koje promene su realne u ovom trenutku kako za vaš budžet, tako i za to koliko velike promene želite. Iz tog razloga treba naći balans i izvući najbolje iz prostora u kom živite ma kako on mali bio.  

Nabavite biljke 

Ukoliko volite cveće i biljke i vešti ste su baštovanstvu, zelenilo će svakako doprineti da se osetite mirnije i rasterećenije. Lepe, prozirne zavese i biljke uz prozore doprineće lepšem kvalitetu kako vaduha tako i života. Ukoliko u kući nemate biljke krenite od kupovine jedne ili dve za početak, ili možete od prijatelja uzimati pelcere i saditi ih i na taj načih izbeći veće dodatne troškove.  

foto tapet u trpezariji sa motivima prirode

Obratite posebnu pažnju na zidove 

Boja zidova mnogo utiče na raspoloženje. Pastelne i nežne boje, kao na primer zelena ili nežno narandžasta, umiriju i podstiču dobro raspoloženje i kvalitetan san.  

Ukoliko biste da idete i korak dalje, razmislite o foto tapetama uz pomoć kojih možete u potpunosti izmeniti izgled svog prostora i uneti sasvim novi osećaj u svoj dom.  

Kod fototapeta velika prednost je ta što dimenzija i samu fotografiju birate sami tako da niste u obavezi da kupujete ceo tabak kao kod klasičnih tapeta, već sami birate da li ćete prakriti ceo zid ili samo jedan njegov deo.  

Takođe, izbor samih fotografija je na vama. Ukoliko želite da napravite svoj zen kutak, odlučite se za štampanje fotografija prirode, plaža, zelenila, mora. Ili pripremite svoju omiljenu fotografiju sa letovanja ili putovanja koja je u visokoj rezoluciji i ona vrlo brzo može postati vaša zidna obloga.  

Na ovaj način unećete dodatni mir u svoj prostor i u njemu ćete se uvek osećati opušteno.  

dnevna soba sa puno svetla uređena u svetlim tonovima

Iskoristite dnevnu svetlost  

Ukoliko je vaš stan veoma svetao, pametno iskoristite tu prednost. U blizini prozora ako je moguće, postavite sto za kojim radite ili ipak fotelju za omor i nekoliko biljaka. Poznato je da sunčeva svetlost pomaže boljem raspoloženju jer podstiče lučenje serotonina, hormona sreće. Zato se trudite da u vašem najbolje osvetljenom kutku stana provodite što je više moguće vremenu. 

radni kutak u kuci

Odvojte radni kutak od ostatka prostora 

U poslednje dve godine, većina nas prebacila se na rad od kuće. Zato je od velike važnosti da u svom domu odvojite posebnu prostoriju za rad ukoliko je to moguće, ili ako živite u manjem stanu, izdvojite makar jedan kutak koji će biti namenjen isključivo poslu i radnim obavezama.  

Tako će ostali delovi stana pružiti opuštajući osećaj kada je potrebno da napravite pauzu. Međutim, ukoliko je neophodno da radite na kuhinjskom stolu ili u dnevnoj sobi, izgradite rutinu pospremanja opreme i stvari koje koristite za posao svaki dan, kako bi po završetku smene vaš dom ponovo bio vaša mirna oaza bez naznaka obaveza.  

Oplemenite prostor mekanim tekstilom 

 Toplo ćebence i tepih u dnevnoj sobi ili mekana prostirka za kupatilo pomoći će vam da se osećate opuštenije i udobnije. Takođe, birajte visokokvalitetnu posteljinu i čaršafe kao i ukrasne jastučiće koji će uneti osećaj ušuškanosti u vaš dom. 

Jeste li možda već probali neki od ovih saveta?  

Ukoliko vam je potrebna konsultacija u vezi sa izborom tapeta ili određivanjem njihovim dimenzija, slobodno nas kontaktirajte na 065/2588-471 i naši stručnjaci daće vam profesionalne savete. Našu ponudu tapeta možete pogledati OVDE. Takođe, kada jednom odredite dimenzije koje su vam potrebne, uz pomoć KALKULATORA na našem sajtu izračunajte ukupnu cenu potrebnih tapeta.    

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

PRIJAVI SE NA NAŠ BILTEN I DOBIĆEŠ KOD ZA POPUST U IZNOSU OD 10%!

Pri prijavljivanju slažete se da primate bilten i druge promotivne materijale od Foto Tapet Beograd.