AKCIJA 2+1: KUPITE TRI TAPETE, PLATITE DVE
Vi vidite prostor, mi ideju za umetnost!

Najbrža dostava na kućnu adresu

Google Recenzije
4.7/5
Vi vidite prostor, mi ideju za umetnost!
Najbrža dostava na kućnu adresu
Google Recenzije
5/5
Previous slide
Next slide
NEDELJA POPUSTA I 1 TAPETA 10% POPUSTA I 2 TAPETE 20% POPUSTA | 3 TAPETE 30% POPUSTA
Akcija traje do kraja novembra!

Greške prilikom uređivanja dnevne sobe

dnevna soba sa braon garniturom

Prilikom opremanja i dekorisanja dnevne sobe važno je obratiti pažnju i na funkcionalnost prostora ali i na detalje koje ćete koristiti. U mnogim primerima čak i u časopisima enterijera, mogu se videti dnevne sobe koje su veoma fukncionalne ali detalji nisu toliko atraktivni. I suprotno, prostor može biti opremljen i dekorisan po najnovijim trendovima a da nije toliko funkcionalan.  

Ukoliko dnevnu sobu uređujete sami, obratite pažnju na ove detalje i izbegnite greške.  

Ne kombinujte stilove 

Iako se može učiniti interesantnim da kombinujete nameštaj i detalje iz različitih stilova, savremene linije nameštaja uglavnom se neće dobro uklopiti sa baroknim ili rustičnim detaljima pa ovo treba izbegavati. Odaberite jedan stil i na taj način uredite prostor od boje zidova i tapeta, do nameštaja i detalja.  

Izbegnite sterilni izgled salona 

U izložbenim prostorima za nameštaj svaki kutak uređen je tako da ističe neki element, komad nameštaja određenog brenda, neku specifičnu boju ili stil, međutim, ovakvo uređenje nije toliko praktično i primenjivo na životni prostor pa nije poželjno truditi se da prenesete takav utisak.  

Ne preterujte sa sitnim detaljima 

Gomila ukrasa, vaza, slika, figurica i drugih detalja nikako nisu dobar izbor jer će prostor izgledati pretrpano, bez obzira da li te stvari imaju namenu ili su samo dekorativne. Na taj način nameštaj, tapete, zavese i drugi elementi dnevne sobe neće doći do izražaja.  

S druge strane, sređivanje prostora i brisanje prašine kasnije će sa toliko detalja predstavljati veliki problem. Zato se potrudite da u uređenje i dekoraciju dnevne sobe uključite samo neophodne predmete kao i one koji se zaista koriste, ali bez suvišnih elemenata. 

dnevna soba sa sivom garniturom i sivim tapetama

Ne kupujte premali tepih 

U uređenju dnevne sobe često se može videti tepih koji je neznatno većih dimenzija od klupskog stočića što je pogrešno i ne daje dobar utisak. Tepih treba da bude znatno širi od stočića i da dolazi sve do sofe. Na ovaj način prostor će odisati većim skladom i pružaće osećaj udobnosti.  

Dobro pazite prilikom izbora sofe 

Centralni deo svake dnevne sobe upravo je sofa. Vodite računa da vrsta materijala od kog je sofa napravljena, kao i njena boja i oblik tj. stil, odgovaraju ostatku prostora i detalja koje ste planirali da dodate.  

Dobra sofa je ključ udobnosti dnevne sobe pa je treba pažljivo birati. Važno je da obratite i pažnju na visinu sedalnog dela kako bi vam odgovarala u potpunosti. Držite se jednostavnih linija i vodite računa da materijal od kog je sofa izrađena bude jednostavan za održavanje. 

foto tapete grad

Ne zanemarujte glavni zid 

Centralni zid u dnevnom boravku treba da bude orijentir za glavnu grupu nameštaja. Preporuka je da se taj zid oboji u nijasnu koja će isticati nameštaj ili da se na njega dodaju foto tapete za još upečatljiviji utisak. Fotografije prirode, omiljenog grada ili bilo koje druge fotografije po izboru, u dimenzijama koje izaberete sami, daće čitavom prostoru dubinu, prostranost i potpuno drugačiji izgled.  

Ukoliko vam je potrebna konsultacija u vezi sa izborom foto tapeta ili određivanjem njihovim dimenzija, slobodno nas kontaktirajte na 065/2588-471 i naši stručnjaci daće vam profesionalne savete. Našu ponudu tapeta možete pogledati OVDE. Takođe, kada jednom odredite dimenzije koje su vam potrebne, uz pomoć KALKULATORA na našem sajtu izračunajte ukupnu cenu potrebnih tapeta. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

PRIJAVI SE NA NAŠ BILTEN I DOBIĆEŠ KOD ZA POPUST U IZNOSU OD 10%!

Pri prijavljivanju slažete se da primate bilten i druge promotivne materijale od Foto Tapet Beograd.