AKCIJA 2+1: KUPITE TRI TAPETE, PLATITE DVE
Vi vidite prostor, mi ideju za umetnost!

Najbrža dostava na kućnu adresu

Google Recenzije
4.7/5
Vi vidite prostor, mi ideju za umetnost!
Najbrža dostava na kućnu adresu
Google Recenzije
5/5
Previous slide
Next slide
NEDELJA POPUSTA I 1 TAPETA 10% POPUSTA I 2 TAPETE 20% POPUSTA | 3 TAPETE 30% POPUSTA
Akcija traje do kraja novembra!

Na koje načine možete osvežiti i ulepšati zidove stana?

bela kanta sa valjkom ya farbanje pored plavog zida

Udoban i lepo uređen stan cilj je svakoga od nas. Međutim, nije uvek moguće angažovati profesionalnog dizajnera enterijera koji će vam dati savete i uneti svoje ideje u vaš prostor. Zato, kada preuređujete dom ili se selite u novi i sređujete ga, razmislite o nekoj od ovih ideja kako bi bele i monotone zidove pretvorili u razigrane površine koje će uneti živost u vaš prostor 

Obojte zidove neutralnim bojama 

Sve zidove u prostoriji, ili pak samo glavni, bilo bi dobro da obojite u neutralne i svetlije boje. Boje poput zelene i plave stvaraju opuštajuću atmosferu dok crvena i žuta čine da se osećate ušuškano. Ukoliko želite da unesete malo živosti u prostor, jedan od zidova obojte u neku od jarkih boja.  

drvene police sa cvecem na zidu

Dodajte police 

Police od drveta ili gipsa idealne su za oplemenjivanje zidova ali i stvaranje dodatnih mogućnosti za ukrašavanje i pametno iskorišćavanje prostora.  

Na police postavite knjige, lampe, ukrase, sveće, biljke ili pak drage fotografije. Veoma korisno i estetski lepo rešenje jesu i ugaone police koje su odličan način za iskorišćavanje prostora kako za dečju tako i za dnevnu sobu.  

foto tapet gradovi

Postavite foto tapete 

Fenomenalan način da oplemenite prostor i unesete u njega sasvim novu dimenziju jesu foto tapete. Možete ih postaviti na sve zidove, ili samo na jedan, što će biti dovoljno da vaša prostorija zasija potpuno novim svetlom.  

Prednost kod foto tapeta je ta što sami birate fotografiju kao i dimenzije. Pored fotografija koje već postoje u ponudi, možete se odlučiti i za neku vašu fotografiju sa putovanja ili nekog nezaboravnog trenutka. Jedino je bitno da bude u visokoj rezoluciji kako bi na kraju postigli najbolji rezultat.  

Foto tapete idelane su za uređenje dečje sobe gde se možete odlučiti za neke od omiljenih dečjih junaka, crtanih linkova ili drugih motiva koji će uveseliti dečji prostor. Ove tapete biće odličan ukras i za dnevnu ili spavaću sobu pa čak i za kuhinju i kupatilo! 

zid ukrasen slikama i ramovima sa biljkama

Odlučite se za ukrase na zid 

U zavisnosti od prostorije koju uređujete, na zidove možete kačiti i umetnička dela, slike, fotografije, ogledala, satove ili tanjire i na taj način postići neobičan efekat. Vodite računa da se oblici, boje i veličine ukrasa uklapaju međusobno, kao i da odgovaraju boji zida ili motivima na tapetama.  

Ovakvi ukrasi najčešće se pravilno raspoređuju i postavljeni su u istoj visini, međutim, ukoliko želite da postignete malo drugačiji efekat, isplanirajte postavljaje na neobičan način i po nepravilnom rasporedu. 

foto tapet mapa sveta

Dodajte mape na zidove 

Postavljanje mapa na zidove je idealano rešenje za ukrašavanje ne samo dečje već i dnevne sobe. Na ovaj način podstaći ćete kod deteta ljubav prema učenju i putovanjima, a ukoliko mapu postavljate u dnevnu sobu ili neku drugu prostoriju, možete istaći i omiljena mesta na kojima ste bili ili na koja tek planirate da putujete.  

Što se tiče opcija sa mapama, one su gotovo beskonačne. Od vintidž, preko crno belih, modernih, do mapa sa životinjama i različitim svetskim znamenitostima, opcija je mnogo a ovo će sigusno biti neobičan i autentičan načih da oplemenite vaš zid. 

Ukoliko vam je potrebna konsultacija u vezi sa izborom foto tapeta ili određivanjem njihovim dimenzija, slobodno nas kontaktirajte na 065/2588-471 i naši stručnjaci daće vam profesionalne savete. Našu ponudu tapeta možete pogledati OVDE. Takođe, kada jednom odredite dimenzije koje su vam potrebne, uz pomoć KALKULATORA na našem sajtu izračunajte ukupnu cenu potrebnih tapeta.   

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

PRIJAVI SE NA NAŠ BILTEN I DOBIĆEŠ KOD ZA POPUST U IZNOSU OD 10%!

Pri prijavljivanju slažete se da primate bilten i druge promotivne materijale od Foto Tapet Beograd.