AKCIJA 2+1: KUPITE TRI TAPETE, PLATITE DVE
Vi vidite prostor, mi ideju za umetnost!

Najbrža dostava na kućnu adresu

Google Recenzije
4.7/5
Vi vidite prostor, mi ideju za umetnost!
Najbrža dostava na kućnu adresu
Google Recenzije
5/5
Previous slide
Next slide
NEDELJA POPUSTA I 1 TAPETA 10% POPUSTA I 2 TAPETE 20% POPUSTA | 3 TAPETE 30% POPUSTA
Akcija traje do kraja novembra!

Radite od kuće? Evo kako da ulepšate svoju kućnu kancelariju

kucna kancelarija sa stolom do prozora

Rad od kuće može biti produktivan i kreativan jedino ukoliko vašu kućnu kancelariju uredite na pravi način. Nekada nije potrebno praviti velike promene i ulagati mnogo, jer detalji mogu učiniti čudo.  

Na početku je važno prvo se odučiti za stil opremanja radnog prostora. Poslednjih godina popularni su trendovi u skandinavskom stilu u kom se koristi nameštaj jednostavnih linija i oblika, svetli tonovi zidova i tapeta, puno detalja od drveta u beloj boji ili svetlijim bojama sa detaljima koji asociraju na prirodu. 

Odredite prostoriju ili kutak za rad 

Čak i ukoliko samo povremeno radite od kuće, dobro je imati odvojenu prostoriju za rad, ili ukoliko to nije moguće, izdvojte makar kutak u stanu koji će biti isključivo namenjen poslu. Najbolje je u tom slučaju odlučiti se za kutak u okviru dnevnog boravka koji je dovoljno svetao i pruža vam osećaj udubnosti. Postavljanje radnog stola u spavaćoj sobi nikako nije preporučljivo.  

foto tapete pariz

Dodajte foto tapete i razbijte monotoniju 

Ukoliko vaš sto gleda u zid, idealno rešenje za ukrašavanje mogu biti foto tapete. Široka ponuda boja kao i mogućnost štampanja fotografija po želji, ostavljaju mnogo prostora za kreativnost. Tapete će vaš zid ali i ceo prostor osvežiti i učiniti da se osećate prijatnije. Ovo je jedan od najekonomičnijih i najefektnijih načina ukrašavanja prostora.  

Pravo osveženje mogu biti fotografije prirode, vaše omiljene plaže ili mesta koje ste posetili. Možete odabrati sve, od materijala, fotografije tj dezena i boje, do dimenzija tapeta i na taj način oplemeniti vaš radni kutak.  

Za radni prostor često se koriste i motivacione poruke ili fotografije koje će vas hrabriti kroz nedelju, kao i fotografije vaših idealnih destinacija koje će biti podstrek i motivacija. 

 

kucna kancelarija sa zidom u boji

Izaberite udoban nameštaj 

Izbor nameštaja ali i dekoracije takođe igra veoma važnju ulogu i čini prostor za rad funkcionalnijim. Odabir udobne stolice i adekvatnog stola je od presudnog značaja. 

Radni sto koji će vam odgovarati kao i udobna radna stolica na kojima ćete provodite minimum osam sati dnevno je nešto na čemu ne treba štediti.  

Vodite računa da sto bude dovoljno prostran kako biste smestili sve radne potrepštine, kompjuter, papire, pribor za rad, a da radna povrišna ne bude pretrpana, jer nered i neorganizovane stvari svakako neće pozitivno uticati na produktivnost.  

Stolica treba da bude takvog oblika da podržava kičmu, da vama bude udobna i sa podesivim naslonom i visinom.  

drveni detalji u kucnoj kancelariji

Obratite pažnju na osvetljenje 

U prostoru za rad važno je imati više izvora svetla koje ćete prilagođavati u odnosu na deo dana. Uključite i stonu lampu posebno ukoliko često radite u drugom delu dana kada ima manje svetlosti kako ne biste rizikovali pogoršanje vida. 

Dodajte i ogledala 

Možete ih nasloniti za zid, staviti pored radnig stola ili okačiti odmah iznad stola. Na taj način unećete dah elegancije i sofisticiranoti u vaš radni kutak, a ukoliko je prostor nešto manji, na ovaj način postići ćete utisak prostranosti. 

Posebno opuštajući efekat postići ćete i dodavanjem biljaka i malo zelenila. Ukoliko niste vešti u negovanju biljaka, u obzir dolaze i veštački primerci. Samo se potrudite da budu što verodostojniji kako bi prostor bio prijatan i ugodan za boravak i rad. 

Ukoliko vam je potrebna konsultacija u vezi sa izborom foto tapeta ili određivanjem njihovim dimenzija, slobodno nas kontaktirajte na 065/2588-471 i naši stručnjaci daće vam profesionalne savete. Našu ponudu tapeta možete pogledati OVDE. Takođe, kada jednom odredite dimenzije koje su vam potrebne, uz pomoć KALKULATORA na našem sajtu izračunajte ukupnu cenu potrebnih tapeta.  

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

PRIJAVI SE NA NAŠ BILTEN I DOBIĆEŠ KOD ZA POPUST U IZNOSU OD 10%!

Pri prijavljivanju slažete se da primate bilten i druge promotivne materijale od Foto Tapet Beograd.