AKCIJA 2+1: KUPITE TRI TAPETE, PLATITE DVE
Vi vidite prostor, mi ideju za umetnost!

Najbrža dostava na kućnu adresu

Google Recenzije
4.7/5
Vi vidite prostor, mi ideju za umetnost!
Najbrža dostava na kućnu adresu
Google Recenzije
5/5
Previous slide
Next slide
NEDELJA POPUSTA I 1 TAPETA 10% POPUSTA I 2 TAPETE 20% POPUSTA | 3 TAPETE 30% POPUSTA
Akcija traje do kraja novembra!

Kako da od svog kupatila napravite zen kutak?

Živimo u užurbanoj svakodnevici, između posla, obaveza oko dece i porodice a stres je prisutan u gotovo svim segmentima života. Zato je opuštanje tokom dana veoma važno i neizostavno jer je potrebno osloboditi se napetosti kako bi i san bio okrepljujući i kako bismo se probudili puni energije.  

Za mnoge od nas često nije moguće da se baš svaki dan posvetimo sebi, ali je važno truditi se da to bude što češće i svakako više puta nedeljno kako se stres ne bi nagomilavao. Potrebno je izdvojiti samo malo vremena tokom dana. Petnaestak minuta do pola sata i već ćete osetiti razliku.  

Za pojedine osobe opuštanje znači čitanje, šolja čaja i relaksirajuća muzika pre spavanja, ali ništa ne može zameniti toplu kupku i okrepljujuće biljne mirise koji osvežavaju i opuštaju.  

Odlazak u spa centar možemo priuštiti sebi s vremena na vreme, ali je relaksiranje s obzirom na današnji način života potrebno mnogo češće, makar jednom nedeljno. Zato predlažemo da od svog kupatila napravite zen kutak i osetite se kao u spa centru kada želite da se opustite i posvetite vreme sebi.  

devojka uziva u kupki u kadi uz knjigu

Unesite spa elemente  

Za večeri opuštanja priredite sebi potpuni SPA ugođaj. Nabavite drveni stočić koji je specijalno dizajniran za kade, gde možete spustiti čašu vina, mirišljavu sveću i slično. Drvo kupatilu takođe daje osećaj topline i dašak prirode koji podseća na uređenje SPA centara.  

Ukoliko nemate kadu, uredite prostor oko vaše tuš kabine tako da vam bude udobno. Nabavite mekane prostirke za pod kada izlazite sa tuširanja, baršunaste bade mantile, prigušite osvetljenje i pustite opuštajuću muziku za potpuni užitak.  

Iako ne možete praviti kupke usled nedostatka kade, možete praviti mirišljave kupke za stopala koje će vas takođe opustiti.  

Ono što veoma podseća na ambijent spa centra je i zelenilo. Kako su kupatila često bez prirodne svetlosti, biće teško da tu gajite prave biljke ali odaberite veštačke koje će se lepo uklopiti u prostor.  

tapete sa SPA motivima, banmus, kamenčići i cveće

Obratite pažnju na zidove 

U SPA centrima na zidovima uvek možemo videti fotografije koje oslikavaju balans, mir, uravnoteženost i uglavnom su u pitanju prirodni elementi: bambusi, kamenčići, druge vrste tropskih biljaka i opuštajuće cveće.  

Uz foto tapete ovo je moguće izvesti i u vašem kupatilu. Unapređeni materijali i načini izrade tapeta kao i njihovo montiranje, omogućavaju ugradnju tapeta i na kupatilske zidove i osiguravaju njihovu trajnost i postojanost i pored okruženja koje je pretežno vlažno.  

Zato odaberite vašu omiljenu fotografiju i makar jedan zid u kupatilu ukrasite na ovaj način. Uz biljke koje unesete i poneki drveni element ili ukras, imaćete svoj lični zen kutak.  

foto tapete sa spa motivima, kamenčići i lišće

Ove male promene u kupatilu ne koštaju mnogo a vama će obezbediti opuštanje svaki put kada uđete na tuširanje ili rešite da se opustite uz kupku. Uz dodatno podešavanje svetla i omiljene muzike, ne morate čekati posetu SPA centru kako biste se relaksirali.  

Ukoliko vam je potrebna konsultacija u vezi sa izborom tapeta ili određivanjem njihovim dimenzija, slobodno nas kontaktirajte na 065/2588-471 i naši stručnjaci daće vam profesionalne savete. Našu ponudu tapeta možete pogledati OVDE. Takođe, kada jednom odredite dimenzije koje su vam potrebne, uz pomoć KALKULATORA na našem sajtu izračunajte ukupnu cenu potrebnih tapeta. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

PRIJAVI SE NA NAŠ BILTEN I DOBIĆEŠ KOD ZA POPUST U IZNOSU OD 10%!

Pri prijavljivanju slažete se da primate bilten i druge promotivne materijale od Foto Tapet Beograd.