AKCIJA 2+1: KUPITE TRI TAPETE, PLATITE DVE
Vi vidite prostor, mi ideju za umetnost!

Najbrža dostava na kućnu adresu

Google Recenzije
4.7/5
Vi vidite prostor, mi ideju za umetnost!
Najbrža dostava na kućnu adresu
Google Recenzije
5/5
Previous slide
Next slide
NEDELJA POPUSTA I 1 TAPETA 10% POPUSTA I 2 TAPETE 20% POPUSTA | 3 TAPETE 30% POPUSTA
Akcija traje do kraja novembra!

Kako odabrati odgovarajuće tapete za dečju sobu?

Opremanje i uređivanje dečje sobe za roditelje uvek predstavlja izazov. Potrebno je uklopiti budžet, želje mališana i prostor učiniti funkcionalnim, udobnim i prijatnim za boravak.  

Kada je u pitanju uređenje sobe manje dece, roditelji tu uvek imaju glavnu ulogu. Međutim, već kada su malo starija, od 4.-5. godine, deca takođe vole da se uključuju u izbor detalja za svoju sobu, nameštaja, tapeta za zidove i već imaju svoje želje u zavisnosti od toga koji crtani junak je u tom periodu omiljeni.  

Papirne tapete – idealne za bebinu sobu 

Ukoliko čekate bebu i planirate opremanje njene sobe, sigurno vas čeka i puno troškova. Izbor odgovarajućeg kretevića, komode za presvlačenje i ormarića za garderobu, kao i mnogo drugih propratnih troškova. Zato, kada su tapete u pitanju, jedno od idealnih rešenja su one od papira  upravo zbog svoje ekonomičnosti.  

Prilikom poručivanja možete birati dimenzije kao i fotografiju. Papirne tapete se lako postavljaju, veoma su povoljne i zato kada mališan malo odraste, lako ćete moći da ih zamenite nekim drugim materijalom. Dok je beba mala, sve do druge godine, ne postoji bojazan da će crtati po tapetama ili doći u iskušenje da ih dira i cepa, pa su zato papirne tapete idealan izbor koji predivno izgleda na zidu, a štedi vam novac.  

tapet za decju sobu pisi brisi

Laminirane i piši-briši tapete za male umetnike 

Kada zavole crtanje po zidovima i krenu da istražuju okolinu svakodnevno i upoznaju se sa okruženjem, negde oko druge godine, pravi izbor jesu laminirane tapete koje su otporne na markere, olovke, na grebanje i slično.  

Za mališane koji ne mogu da odole žvrljanju po zidovima, takođe imamo rešenje. Piši-briši tapete oduševiće ne samo vašu decu već i vas. Uz ove tapete deca će moći da pišu i šaraju do mile volje, a vi ćete biti mirni i nećete uvek iznova morati da ribate i krečite.  

Za starije mališane koji su prerasli fazu zidnih umetnosti, preporučujemo PVC tapete, samolepljive ili reljefne, kao i samolepjive i reljefne na bazi lepka.  

U našoj ponudi naći ćete tapete najboljeg kvaliteta, otporne na vodu, grebanje, pisanje i zaštićene od uticaja spoljašnjih faktora. Možete odabrati neku od fotografija iz naše ponude, ili se odlučiti za sliku po vašem izboru.  

decji tapet mapa sveta

Edukativne tapete i mape sveta za školarce 

Pored toga što služe kao dekoracija za sobu i zaštita za zidove, naše tapete mogu biti i edukativne. U ponudi imamo i tapete sa brojevima i slovima, životinjama, kao i tapete – mape, koje ću obradovati vaše male vrtićance i školarce i biti višestruko korisne.  

U ponudi pored papirnih imamo i samopljive taptete koje se, osim na zidove, po potrebi mogu lepiti i na druge ravne površine, ormariće, komode, vrata i slično.  

Jedno od sjajnih rešenja iz naše radionice za manju decu jesu tašete žvrljalice. Mališani će sigurni smo biti oduševljeni, jer će moći da svoju kreativnost nesmetano iskažu i bojama na zidu.  

Ukoliko vam je potrebna konsultacija u vezi sa izborom tapeta ili određivanjem njihovim dimenzija, slobodno nas kontaktirajte na 065/2588-471 i naši stručnjaci daće vam profesionalne savete. Našu ponudu tapeta možete pogledati OVDE. Takođe, kada jednom odredite dimenzije koje su vam potrebne, uz pomoć KALKULATORA na našem sajtu izračunajte ukupnu cenu potrebnih tapeta.      

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

PRIJAVI SE NA NAŠ BILTEN I DOBIĆEŠ KOD ZA POPUST U IZNOSU OD 10%!

Pri prijavljivanju slažete se da primate bilten i druge promotivne materijale od Foto Tapet Beograd.