AKCIJA 2+1: KUPITE TRI TAPETE, PLATITE DVE
Vi vidite prostor, mi ideju za umetnost!

Najbrža dostava na kućnu adresu

Google Recenzije
4.7/5
Vi vidite prostor, mi ideju za umetnost!
Najbrža dostava na kućnu adresu
Google Recenzije
5/5
Previous slide
Next slide
NEDELJA POPUSTA I 1 TAPETA 10% POPUSTA I 2 TAPETE 20% POPUSTA | 3 TAPETE 30% POPUSTA
Akcija traje do kraja novembra!

Kako odabrati idealne tapete?

Tapete su odlična opcija za promenu izgleda prostora i osvežavanje zidova. Lako se postavljaju, isto tako i menjaju, a s obzirom na široku ponudu boja, dezena i mogućnosti štampanja fotografija po želji, imate neograničene opcije za uklapanje sa enterijerom, nameštajem koji imate ili planirate da nabavite, u skladu sa namenom prostorije i efektom koji želite da postignete.  

Izbor boje tj. dezena tapete veoma je važan kao i ispravan način montaže kako bi ove zidne obloge što duže trajale i izgledale lepo sve vreme.  

Zahvaljujući specijalnim tehnikama izrade, savremenom dizajnu i širokoj paleti boja i deznena, tepete su u vrhu liste tehnika obrade i ukrašavanja zidova, bilo da je u pitanju dečja soba, kuhinja, poslovni prostor ili bilo koji drugi unutrašnji zid.  

foto tapete slike iz srbije

Foto tapete kao odličan izbor 

U poslednje vreme veliku popularnost su stekle upravo foto tapete jer kupcu ostavljaju dosta mogućnosti za izbor – od same fotografije, do vrste materijala, dimenzija i slično. Foto tapete su sastavljene iz delova, tj. ne prodaju se u rolnama kao klasične tapete. 

Za razliku od klasičnih tapeta koje su se ranije koristile u velikoj meri i čije dimenzije su unapred određene, sve u vezi sa tapetama iz naše ponude bira kupac. Niste ograničeni bilo kakvim standardnim dimenzijama već možete dobiti tapete napravljene posebno za vas.  

Na raspolaganju vam je i pomoć naših dizajnera ukoliko su vam pri izboru potrebne konsultacije i dodatni saveti. U zavisnosti od prostorije za koju su tapete namenjene i vaših posebnih želja i potreba, pronalazimo najbolje rešenje koje će vaš prostor oplemeniti dodatno i uneti u njega novu dimenziju. 

Ukoliko želite da na vašem zidu imate vašu omiljenu fotografiju i to je moguće. Bitno je samo da fotografija bude u visokoj rezoluciji kako bi nakon štampanja postigli najbolji kvalitet i izgled tapete. Ovakav foto tapet daće originalni pečat vašem zidu ali i celokupnom životnom ili radnom prostoru.  

Ukoliko zid na koji želite da postavite tapete ima određene specifičnosti, u dogovoru sa našim stručnjacima i dizajnerima, dostavljate nam fotografiju zida sa preciznim merama i detaljima kako bismo i za to našli najadekvatnije rešenje. Vaše je samo da zamislite, mi štampamo i sprovodimo u delo!  

foto tapete mapa sveta

Postavljanje foto tapeta 

Kada je u pitanju postavljanje tj. lepljenje foto tapeta, postoji nekoliko stvari na koje je potrebno da obratite pažnju. Zid na koji je planirano lepljenje treba da bude bez prašine i potpuno ravan. Takođe, prostorija ne sme da bude hladna u toku procesa lepljenja, jer može doći do odlepljivanja tapeta. Za tapete koje su na bazi lepka, zid na koji se postavljaju mora biti bez masne farbe.  

Zidovi koji nisu gletovani, hladni su i krečeni više puta, prethodno moraju biti premazani prajmerom minimun šest sati pre lepljenja kako bi tapete trajale što duže.  

Ukoliko tapete postavljate sami, pre lepljenja poređajte segmente jedan uz drugi po redu i proverite da li je fotografija u redu kao i same dimenzije koje ste poručili.  

Svakako, mnogo komfornije i praktičnije rešenje je prepuštanje postavljanja tapeta našim stručnjacima koji će ovaj proces završiti brzo i efikasno uz najbolje rezultate. 

Ukoliko vam je potrebna konsultacija u vezi sa izborom tapeta ili određivanjem njihovim dimenzija, slobodno nas kontaktirajte na 065/2588-471 i naši stručnjaci daće vam profesionalne savete. Našu ponudu tapeta možete pogledati OVDE. Takođe, kada jednom odredite dimenzije koje su vam potrebne, uz pomoć KALKULATORA na našem sajtu izračunajte ukupnu cenu potrebnih tapeta.  

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

PRIJAVI SE NA NAŠ BILTEN I DOBIĆEŠ KOD ZA POPUST U IZNOSU OD 10%!

Pri prijavljivanju slažete se da primate bilten i druge promotivne materijale od Foto Tapet Beograd.