AKCIJA 2+1: KUPITE TRI TAPETE, PLATITE DVE
Vi vidite prostor, mi ideju za umetnost!

Najbrža dostava na kućnu adresu

Google Recenzije
4.7/5
Vi vidite prostor, mi ideju za umetnost!
Najbrža dostava na kućnu adresu
Google Recenzije
5/5
Previous slide
Next slide
NEDELJA POPUSTA I 1 TAPETA 10% POPUSTA I 2 TAPETE 20% POPUSTA | 3 TAPETE 30% POPUSTA
Akcija traje do kraja novembra!

Kako osvežiti izgled dnevne sobe

Dnevna soba je prostor u kome provodimo najveći deo dana. U njoj se družimo sa prijateljima i porodicom, i veoma je bitno da ova soba bude odraz našeg stila i ukusa. Nevezano da li ste svoj stil odrazili kroz kupovinu posebnog komada nameštaja, boja ili samolepljih foto tapeta za koje ste se odlučili ili nešto totalno treće, bitno je da ostavite svoj jedinstven pečat u prostoriji.

Ako nemate ideju šta biste postavili u svoj dnevni boravak, mi Vam predstavljamo nekoliko saveta koje možda niste znali, a mogu učiniti Vašu sobu prostorom koji ćete obožavati.

1. Pronađite svoj stil

Sigurno ste nekada razmišljali kako želite da uredite svoj prostor i koji bi stil Vam najviše odgovarao. Veoma je važna inspiracija i ideja. Internet je pun ideja koje možete iskoristiti u svom domu. Pronađite fotografije koje Vam se dopadaju i na osnovu njih tražite komade nameštaja i dekor koji možete iskoristiti da ispunite prostoriju. Ako imate već u domu jedan komad nameštaja koji Vam se dopada, kupujte dodatni sadržaj koji će se uklopiti sa njim i dodatno ga istaći. Držite se jedne teme i ne kupujte impulsivno stvari koje se neće ukopiti u Vašu dnevnu sobu.

2. Birajte Kvalitet pre svega

Birajte nameštaj koji će Vam trajati dugi niz godina i koji nećete morati često da menjate. Skuplji komad nameštaja ne znači da je uvek kvalitetniji i bolji, ali preporučljivo je uložiti u kvalitetan nameštaj koji se koristi svakodnevno. Kvalietniji nameštaj se manje oštećuje, guli i cepa. Ne samo da će Vam nameštaj duže trajati, već nećete stalno morati da ulažete u nov i dekor koji će se uklopiti na odnosu na njega.

3. Igrajte se sa detaljima i sitnicama

Pronađite sitnice koje će ulepšati i upotpuniti Vaš prostor. Sitnice su veoma bitne, jer njima možete pokazati svoj jedinstveni stil. Detalji koje unosite u svoj dom mogu biti različiti: male figure koje će se idealno uklopiti na Vašoj polici, sveće dekorativnog karaktera, uramljene fotografije, interesantne slike na Vašem zidu ili samolepljive foto tapete na određenim zidovima koje će dopuniti prostor i uneti svežinu.

4. Unesite svetla u svoj dom

Svetlost i boje su jedna od najbitnijih stvari u prostoriji. Prostorije koje su svetlije boje vizualno izgledaju veće, dok tamnije boje smanjuju prostor. Svetlije prostorije stvaraju osećaj ugodnosti. Odlučite se za svetlije tonove nameštaja ili svetlije samolepljive foto tapete koje će učiniti da Vaš prostor izgleda veće i elegantnije. Takođe, uvek je poželjno imati prirodan izvor svetlosti u dnevnom boravku. Ako nemate pristup svetlosti, uvek možete ubaciti dodatnu rasvetu koja će učiniti da Vaša soba bude prijatno mesto za boravak.

5. Odaberite ogledalo za veći prostor

Trik koji je veoma poznat u svetu enterijera. Ubacivanjem velikih ogledala dobija se iluzija da je prostor dužni i veći nego što zaista jeste. Ogledala možete postaviti direktno na obojen zid ili samolepljivu foto tapetu ili se ipak opredeliti za ono koje se neće kačiti na zid, već biti naslonjeno na njega. Isprobajte ovaj trik, sigurni smo da će Vam se dopasti ova ideja.

6. Odlučite se za cveće i biljke

Cveće i biljke u dnevnoj sobi čine prostor prijatnijim za boravak. Ukoliko imate vremena da vodite računa o biljkama, orhideje, fikusi i bendžamini idealno će se uklopiti i doprineti boje Vašoj sobi. Ako smatrate da su biljke isuviše velika obaveza za Vas, uvek se možete opredeliti za kaktus koji ne zahteva konstantno zalivanje ili veštačko cveće koje je veoma popularno danas i doprineće Vašoj atmosferi u sobi. Ako ipak ne želite da kupujete saksije ili nemate gde da ih odložite, možete se odlučiti i za samolepljive foto tapete sa cvetnim dizajnom.

Šta god da odaberete od ovih saveta, verujemo da ćete biti oduševljeni rezultatom. Neka Vaša dnevna prostorija postane mesto koje će biti još lepše i ispunjenije divnim uspomenama. Ako se odlučite za samolepljive foto tapete, znate gde ih možete pronaći.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

PRIJAVI SE NA NAŠ BILTEN I DOBIĆEŠ KOD ZA POPUST U IZNOSU OD 10%!

Pri prijavljivanju slažete se da primate bilten i druge promotivne materijale od Foto Tapet Beograd.