AKCIJA 2+1: KUPITE TRI TAPETE, PLATITE DVE
Vi vidite prostor, mi ideju za umetnost!

Najbrža dostava na kućnu adresu

Google Recenzije
4.7/5
Vi vidite prostor, mi ideju za umetnost!
Najbrža dostava na kućnu adresu
Google Recenzije
5/5
Previous slide
Next slide
NEDELJA POPUSTA I 1 TAPETA 10% POPUSTA I 2 TAPETE 20% POPUSTA | 3 TAPETE 30% POPUSTA
Akcija traje do kraja novembra!

Da li su samolepljive tapete za Vas

tapet

Kako da znate da su samolepljive tapete baš za Vas? 

Samolepljive tapete su savršene ako ste se odlučili za novi izgled Vašeg doma. Predstavljaju idealno rešenje da osvežite svoju prostoriju i na jednostavni način unesete novi spektar boja u svoju sredinu.  Pre nego što se odlučite koji biste dizajn izabrali za svoje prostorije, evo par zanimljivih stvari koje možda niste znali o samolepljivim tapetama.

Pre samog nanošenja samolepljivih tapeta, zidovi moraju biti gletovani ili okrečeni. Zid na kojem lepite tapete mora biti ravan i bez prašine. Posebnu pažnju treba obratiti  ukoliko je prostorija u kojoj se samolepljive tapete lepe hladna, može doći do odlepljivanja. Ako ste slučajno, željeni zid više puta krečili pre nanošenja samolepljivih tapeta, on mora biti premazan prajmerom i treba biti osušen minimum 6 sati pre postavke.

Samolepljive tapete mogu biti bilo kog dizajna i dimenzija. Pored velike palete boja i dezena, možete izabrati bilo koju fotografiju koju biste voleli da krasi Vaš dom. Želite samolepljive tapete na jednom zidu spavaće sobe? Može. Želite ih u celom dnevnom boravku? Naravno. Tapete se seku po meri i idealno se uklapaju u svaki kutak. To ih čini savršenim dodatkom za neiskorišćene zidove i druge površine.

Osim toga što mogu biti bilo kog dizajna i oblika, samolepljive tapete su idealno rešenje za sve površine unutar jedne kuće. Zbog svog specifičnog dizajna, lako se prilagođavaju na različite vrste ravnih podloga poput drvenih površina, vrata, pločica i stepenica.

Pored površina na kojem se lepe, samolepljive tapete mogu biti izložene mokrim površinama. One su vodootporne zbog čega predstavljaju savršen dekor u prostorijama poput kuhinje i kupatila. Samolepljive tapete su plasificirane, što znatno olakšava njihovo održavanje u prostorijama koje se koriste i zahtevaju svakodnevno čišćenje. Samim tim, samolepljive tapete Vam štede vreme, skraćujući svakodnevno čišćenje ovih prostorija.

U našoj ponudi postoje dve vrste samolepljivih tapeta, glatke i reljefne. Klasične samolepljive tapete su plastificirane i glatke. Glatke samolepljive tapete mogu biti ojačane i laminacijom, koja štiti od grebanja i guljenja štampe, sto ih čini odličnim za lokale, kuhinje, kupatila i slične prostorije. Osim toga, pogodne su i za postorije u kojima borave deca i kućni ljubimci, tako da nikad neće biti u strahu da li će Vam parče odabranog tapeta zafaliti ili ne. Naša preporuka je da ako se ipak opredelite za tamnije nijanse, da ih ojačate laminacijom, jer su tamne boje veoma osetljive u štampi.

Pored samolepljivih glatkih tapeta u ponudi takođe postoje i samolepljive plastificirane tapete sa blagim reljefom. Reljef je poput kanvas platna, hrapaviji i za nijansu deblji od običnih samolepljivih tapeta. Kada se približite tapetama, vidi se blagi reljef i deluju luksuznije i bogatije od ostalih tapeta. Idealne su ako želite unikatan izgled prostorija.

Montaža je za nijansu teža od montaže tapeta na bazi lepka, pa je preporučljivo da stručno lice koje ima iskustva uradi montažu. Kod nas možete izabrati i uslugu montaže samolepljivih tapeta na teritoriji Beograda i okolini do 100 km. Ako se ipak opredelite da tapete zalepite sami, možete pronaći naše video uputstvo na sajtu.

Cena za glatke samolepljive tapete iznosi 900 dinara po m2, dok su reljefne samolepljive 1490 dinara po m2.

Sigurni smo da sada možete zamisliti neki od dezena na zidovima Vaših prostorija. Ponudu samolepljivih tapeta možete i pogledati na našoj stranici i saznati kako smo ulepšali prostorije preko 100.000 zadovoljnih klijenata. Na vama je samo da zamislite, a mi ćemo to i ostvariti.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

PRIJAVI SE NA NAŠ BILTEN I DOBIĆEŠ KOD ZA POPUST U IZNOSU OD 10%!

Pri prijavljivanju slažete se da primate bilten i druge promotivne materijale od Foto Tapet Beograd.