AKCIJA 2+1: KUPITE TRI TAPETE, PLATITE DVE
Vi vidite prostor, mi ideju za umetnost!

Najbrža dostava na kućnu adresu

Google Recenzije
4.7/5
Vi vidite prostor, mi ideju za umetnost!
Najbrža dostava na kućnu adresu
Google Recenzije
5/5
Previous slide
Next slide
NEDELJA POPUSTA I 1 TAPETA 10% POPUSTA I 2 TAPETE 20% POPUSTA | 3 TAPETE 30% POPUSTA
Akcija traje do kraja novembra!

Tapete u kupatilu i kuhinji – da ili ne?

Tapete se vraćaju u modu! Definitivno će osvežiti vaše zidove i uneti novo svetlo u vaš dom. Kada razmišljamo o tapetama, uvek je prva asocijacija da se one stavljaju u dnevnu, spavaću ili radu sobu i eventualno u hodnik, međutim, tu se ne morate zaustaviti. Pored toliko različitih opcija, boja i tekstura koji se mogu naći u ponudi kao i opcija štampanja fotografija po želji, postavljanje tapeta možete razmotriti i kada je kuhinja i kupatilo u pitanju.  

Međutim, vraćanje popularnosti tapeta nije pitanje samo njihovih živopisnih dezena i tekstura. U pitanju su takođe i tehničke inovacije, premazi su više prozračni, otporni su na različitim temperaturama, na promene vremena a postavljaju se lako i brzo i jednostavno se mogu ukloniti.

tapete za kupatilo sa geometrijskim oblicima

Tapete u kupatilu? Zašto da ne! 

Iako možete pomisliti da tapete u kupatilu nikako nisu logična ideja, u praksi nije tako. Tapete su kroz godine toliko napredovale, preko materijala od kojih su izrađene, načina lepljenja do održavanja, tako da su postale pogodne za bilo koju prostoriju.  

Tapete imaju i nekoliko prednosti u odnosu na pločice, kada je uređenje kupatila u pitanju. Tapete koje se koriste za kupatilo su posebno dizajnirane i testirane za okruženje koje je vlažno i izloženo pari, tako da ne postoji rizik od kondenzacije i stvaranja plesni.  

U odnosu na postavljanje i zamenu pločica, tapete su svakako povoljnija opcija. Za razliku od pločica, tapete možete postavljati i sami. Takođe, ukoliko se ipak odlučite za pomoć stručnjaka ovo rešenje svakako je povoljnije od postavljanja pločica. Isto važi i za zamenu.  

Tapete ostavljaju mnogo više mogućnosti kada su u pitanju dezeni i motivi kojima možete ukrasiti kupatilo. Važno je napomenuti da su tapete za kupatila namenjenje za lepljenje na ravne zidne površine, dakle nije moguće lepiti ih preko pločica ukoliko ih već imate.  

Možete se odlučiti za oblaganje svih zidova tapetama, ili možete naglasiti jedan ili dva zida za još lepši efekat. Na taj način ćete naglasiti jedan deo kupatila. Često se tapete postavljaju u zoni lavaboa gde nakon dodavanja dekorativnog ogledala daju fenomenalan efekat ovoj prostoriji.  

Postavljanje tapeta u kupatilo ne razlikuje se puno od postavljanja u bilo kojoj drugoj prostoriji. Tapete za kupatilo specijalno su dizajnirane i napravljene od materijala koji podnosi česta kvašenja i vlagu i lako se održavaju.  

Tapete mogu dati veoma luksuzan izgled vašem kupatilu, bilo da se odlučite za jednobojne, tapete sa ilustracijom ili sa određenim dezenom ili teksturom.  

tapete u kuhinji

Dekorišite i kuhinju uz pomoć tapeta 

Dekorativne tapete se sve češće mogu primetiti i u kuhinjama. Razlog tome je što su jednostavne za postavljanje, njihova zamena nije preterano kompikovana i svakako je jednostavnija od zamena kuhinjskih pločica. Materijali su vodootporni i izdržljivi, pa ih to čini pravim rešenjem za dekoraciju kuhinje.  

Tapete su idealno rešenje za kuhinje i ukoliko iznajmljujete prostor jer ćete ih jednostavno skinuti kada dođe vreme za selidbu. Postavljanje tapeta ne ostavlja nered kao postavljanje pločica a svakako je povoljnije jer to možete uraditi i sami ili svakako zatražiti pomoći stručnjaka za brzu i efikasnu ugradnju.  

Ukoliko imate nedoumice oko postavljanja tapeta u bilo kom delu vašeg doma ili poslovnog prostora, slobodno nas kontaktirajte putem telefona  065/2588-471 i naši stručnjaci daće vam prave odgovore i savete i pomoći će vam prilikom izbora. 

Našu ponudu tapeta možete pogledati na OVDE 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

PRIJAVI SE NA NAŠ BILTEN I DOBIĆEŠ KOD ZA POPUST U IZNOSU OD 10%!

Pri prijavljivanju slažete se da primate bilten i druge promotivne materijale od Foto Tapet Beograd.