AKCIJA 2+1: KUPITE TRI TAPETE, PLATITE DVE
Vi vidite prostor, mi ideju za umetnost!

Najbrža dostava na kućnu adresu

Google Recenzije
4.7/5
Vi vidite prostor, mi ideju za umetnost!
Najbrža dostava na kućnu adresu
Google Recenzije
5/5
Previous slide
Next slide
NEDELJA POPUSTA I 1 TAPETA 10% POPUSTA I 2 TAPETE 20% POPUSTA | 3 TAPETE 30% POPUSTA
Akcija traje do kraja novembra!

Šta nikako ne smete preskočiti prilikom uređivanja dnevne sobe?

Dnevna soba je prostorija u kojoj provodimo najviše vremena u budnom stanju. Koristimo je za prijem gostiju, okupljanje porodice, mala slavlja, ispijanja kafe i opuštanja uz filmove. Zato se prilikom njenog uređivanja moramo potruditi da svaki kutak odiše mirom, udobnošću i skladom.  

Funkcionalno podelite zone 

U mnogim domovima, posebno u stanovima manjih kvadratura, deo dnevne sobe rezervisan je za trpezarijski sto i stolice. Najbolje je, ukoliko je moguće, da podelite ovaj prostor, ali ukoliko su zbog kvadrature i trpezarija i dnevna soba u istoj prostoriji, najbolji način za odvajanje ovih zona je nameštaj grupisan prema funkciji.  

Takođe, vodite računa da razmak između nameštaja bude takav da je kretanje neometano. Unesite živost i toplinu postavljanjem zavesa i biljaka koje će oplemeniti prostor. 

Posebno obratite pažnju na deo za odmor 

U delu dnevne sobe koji je rezervisan za odmor, povedite računa o bojama koje ćete upotrebljavati. Preporučljivo je da nameštaj bude u pastelnim tonovima kako bi se lakše uklopio u ostatak enterijera. Zidove obojte u mirnije boje koje opuštaju ili se pak možete odlučiti i za foto tapete sa motivima koji će vam pomoći da se opustite i uživate nakon napornog dana.  

Prelepi pejzaži, plaže, ili omiljeni grad mogu biti idealan izbor za dnevnu sobu. Možete odabrati i neku od vaših dragih fotografija sa putovanja i dobiti tapetu u željenoj dimenziji koja će idealno odgovarati važem zidu. Za koji god motiv da se odlučite, dimenzije birate sami. Tapete možete postaviti na jedan zid dok ostale možete obojiti u nijansama koje će se uklopiti uz preovlađujuće boje sa tapeta.  

tapete sa motivima lišća u dnevnoj sobi

Birajte udoban nameštaj 

U želji da ispunimo određene estetske standarde i uklopimo nameštaj u prostor, često biramo onaj koji se odlično uklapa u enterijer ali pravimo kompromis sa ubodnošću. Kada je dnevna soba u pitanju, to nikako ne sme biti slučaj. Za deo koji je rezervisan za odmor birajte komade nameštaja koji su podjednako funkcionalni, udobni ali i koji će se uklopiti uz boju zidova. Zato, prvo razmislite koja će biti preovlađujuća boja vaše dnevne sobe pa tek onda krenite u potragu za nameštajem.  

Prostor za odmor i okupljanje prijatelja i porodice svakako je najvažnija zona u dnevnoj sobi. Pored udobne i prostrane garniture koja je idealan izbor kada imate goste, nabavite i mekanu fotelju ukoliko vam to prostor dozvoljava ili barem udoban tabure.  

Ukoliko ste ljubitelji knjiga, značajan deo vaše dnevne sobe biće rezervisan i za police pa dobro unapred isplanirajte na koji zid ćete montirati njih a na koji tapete.  

Ukoliko je u dnevnoj sobi i vaš kutak za rad, odaberite sto koji je dovoljno prostran da biste na njega smestili kompjuter i ostale neophodne sitnice i vodite računa da, ukoliko je to moguće, sto bude pozicioniran što je bliže moguće prozoru ili barem okrenut ka njemu kako biste imali izvor prirodne svetlosti dok radite.  

dnevna soba sa garniturom u zelenoj boji

Ne zaboravite klub sto 

Neizostavni deo prostora za odmor uz sofu je i klub stočić. Prilikom izbora vodite računa da bude oko 2cm niži od sedalnog dela garniture kako bi se bolje uklopio. Ukoliko je dnevna soba veća, možete nabaviti i bočni stočić koji će ići idealno uz fotelju ili dodatnu, udobnu stolicu.  

Dodajte osvetljenje koje oplemenjuje prostor  

Poželjno je da u dnevnoj sobi imate više izvora svetla. Pored glavnog, plafonskog, nabavite i jednu ili više podnih ili stonih lampi sa toplijim osvetljenjem koje će posebno biti korisne i lepo izgledati u večernjim satima kada želite da se opustite uz film ili čitate.  

Ukoliko vam je potrebna konsultacija u vezi sa izborom tapeta ili određivanjem njihovim dimenzija, slobodno nas kontaktirajte na 065/2588-471 i naši stručnjaci daće vam profesionalne savete. Našu ponudu tapeta možete pogledati OVDE. Takođe, kada jednom odredite dimenzije koje su vam potrebne, uz pomoć KALKULATORA na našem sajtu izračunajte ukupnu cenu potrebnih tapeta.   

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

PRIJAVI SE NA NAŠ BILTEN I DOBIĆEŠ KOD ZA POPUST U IZNOSU OD 10%!

Pri prijavljivanju slažete se da primate bilten i druge promotivne materijale od Foto Tapet Beograd.