AKCIJA 2+1: KUPITE TRI TAPETE, PLATITE DVE
Vi vidite prostor, mi ideju za umetnost!

Najbrža dostava na kućnu adresu

Google Recenzije
4.7/5
Vi vidite prostor, mi ideju za umetnost!
Najbrža dostava na kućnu adresu
Google Recenzije
5/5
Previous slide
Next slide
NEDELJA POPUSTA I 1 TAPETA 10% POPUSTA I 2 TAPETE 20% POPUSTA | 3 TAPETE 30% POPUSTA
Akcija traje do kraja novembra!

Na koje načine možete vizuelno uvećati malo kupatilo?

mermerne tapete i okrugla ogledala u malom kupatilu

Manji broj kvadrata ne mora uvek značiti manje udobnosti i komfora. Bez obriza koja je kvadratura vašeg doma ili kupatila, ne bi trebalo da se osećate skučeno. Uz dobre ideje za uređenje, svaka prostorija postaje idealna, udobna i funkcionalna. Uz ove savete učinite vaše malo kupatilo idealnom oazom za opuštanje i negu cele porodice. 

Dobro osmislite raspored  

Ukoliko renovirate ili tek opremate novo kupatilo, pre kupovine i poručivanja komodica, polica i ostalih elemenata, dobro osmislite raspored kako biste maksimalno iskoristili prostor i kako ga ne biste “zatrpali” vizuelno lošom organizacijom elemenata.  

Za mala kupatila uvek se preporučuje ugradnja staklene tuš kabine koja će dati utisak većeg prostora a svakako je i praktičnija. Iznad veš mašine, ukoliko ste u mogućnosti, montirajte ormarić za peškire i druge sitnice. Takođe, nabavite i lavabo sa odmarićem u donjem delu koji je odličan za organizaciju, a na taj način neće vam biti potreban ormarić pored, koji bi zauzeo dodatni prostor. 

Igrajte se svetlom 

Odgovarajuće svetiljke i njihovo pravilno pozicioniranje su jedan od najčešćih odgovora kako postići vizuelni efekat veće širine prostora. Svetla u žutim tonovima daće toplinu prostoru i vaše kupatilo učiniti prostranijim.  

Odaberite svetlije tonove 

Ukoliko se odlučite za oker, krem, bele ili nežno sive tonove, vaše kupatilo vizuelno će izgledati prostranije. Birajte opremu i detalje u svetlim tonovima a isto se odnosi i na zidove. Makar jedan od zidova poželjno je da bude svetlijih nijansi.  

cvetne tapete kod lavaboa u kupatilu

Unesite dinamiku sa tapetama 

Da, dobro ste pročitali! Tapete je moguće montirati i u kupatilu. Sa unapređenjem materijala kako samih tapeta, tako i lepkova koji se koriste, ove zidne obloge moguće je postaviti i u kupatilo bez bojazni da će se nakon nekog vremena izmeniti ili odlepiti usled delovanja vodene pare.  

Foto tapete malom kupatilo daće posebnu dimenziju. Giometrijski oblici, tapete sa 3D efektom ili fotografije prirode, uneće u tu prostoriju osveženje i daće utisak mnogo većeg prostora.  

Prilikom kupovine tapeta možete odabrati ne samo fotografiju tj. dezen već i materijal i dimenzije, tako da su opcije praktično neograničene.  

Montirajte veliko ogledalo 

Ogledalo duž čitavog zida u svakoj prostoriji pa tako i kupatilu, daće osećaj širine. Takođe, ukoliko i duž ogledala postavite led osvetljenje, postići ćete dvostruki efekat.  

staklena tuš kabina u kupatilu

Odlučite se za police od stakla 

Mala kupatila uvek su izazov kada je organizacija u pitanju. Zato postavite nekoliko polica ali neka one budu od stakla. Ne samo da ćete na njih moći da smestite sve potrepštine već ćete na ovaj način postići i osećaj većeg prostora. Takođe, ovaj materijal lako se uklapa u sve stilove uređenja i boje koje se odlučite da koristite.  

Dodajte boje kroz detalje 

Ako se odlučite za neutralnije boje kada su u pitanju zidovi i kupatilska oprema, unesite boje u prostor na drugi način. Odaberite peškire i posudice za sapun i českice za zube u jačim nijansama. Dobar efekat postići ćete i ubacivanjem poneke saksije sa vešaćkim zelenilom ili lavandom. 

Ukoliko vam je potrebna konsultacija u vezi sa izborom tapeta ili određivanjem njihovim dimenzija, slobodno nas kontaktirajte na 065/2588-471 i naši stručnjaci daće vam profesionalne savete. Našu ponudu tapeta možete pogledati OVDE. Takođe, kada jednom odredite dimenzije koje su vam potrebne, uz pomoć KALKULATORA na našem sajtu izračunajte ukupnu cenu potrebnih tapeta.     

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

PRIJAVI SE NA NAŠ BILTEN I DOBIĆEŠ KOD ZA POPUST U IZNOSU OD 10%!

Pri prijavljivanju slažete se da primate bilten i druge promotivne materijale od Foto Tapet Beograd.