AKCIJA 2+1: KUPITE TRI TAPETE, PLATITE DVE
Vi vidite prostor, mi ideju za umetnost!

Najbrža dostava na kućnu adresu

Google Recenzije
4.7/5
Vi vidite prostor, mi ideju za umetnost!
Najbrža dostava na kućnu adresu
Google Recenzije
5/5
Previous slide
Next slide
NEDELJA POPUSTA I 1 TAPETA 10% POPUSTA I 2 TAPETE 20% POPUSTA | 3 TAPETE 30% POPUSTA
Akcija traje do kraja novembra!

5 korisnih saveta za prolećnu dekoraciju koja će osvežiti Vaš dom odmah

Proleće nas asocira na svežinu i vedrije boje, a idealna je prilika za prolećnu dekoraciju i promenu nakon sivila, zimskih i kišnih dana. Kada pomislite na proleće verujemo da Vam na misao padnu jarke boje, cvetni foto tapeti, šareni dekor i cveće svih vrsta i boja – odnosno prostor u kome svako želi da boravi!

Ako ne znate odakle da počnete sa prolećnom dekoracijom, pročitajte naših 5 saveta za lepši, veseliji i udobniji dom koji ćete obožavati.

1. Unesite boje proleća u svoj prostor

 Vreme je za promenu Vašeg doma, i to baš tokom najlepšeg i najveselijeg godišnjeg doba. Unesite boje u dom koje će Vam popraviti svaki dan.

Najbolje je da počnete od zidova. Odlučite se za šarene foto tapete iz naše ponude. To mogu biti različiti dezeni koji će se idealno ukopiti uz Vaš novi komad nameštaja, jarkih boja ili pastelno nežnih Vaš je izbor. Foto tapete će na lak i jednostavan način uneti prolećnu svežinu u Vaše prostorije i dekorisati ih na najbolji način. Pored toga što ćete svaki dan moći da posmatrate najlepši dekor na Vašim zidovima, imaćete mogućnost da ih lako zamenite za foto tapete tamnijih nijansa kada god poželite.

2. Opredelite se za cveće i cvetne foto tapete

Vreme je i za neizostavni detalj koji je neophodan za prolećnu dekoraciju. Cveće je najbitniji detalj proleća. Sa njim nikada ne možete pogrešiti kada su sunčani dani u pitanju.

Uberite cveće iz obližnjeg parka i postavite ga u vazu koja Vam skuplja prašinu u ormanu. Tokom perioda proleća mogu se pronaći najlepši cvetovi svih vrsta i boja. Dovoljno je da posetite obližnju cvećaru i izaberete koja boja je savršena da krasi Vaš dom. Takođe, možete se opredeliti i za cveće u saksiji, koje Vam može trajati tokom čitave godine, a lako je za održavanje.

Ako ipak mislite da cveće nije za Vas i Vaš dom, uvek se možete opredeliti za cvetne samolepljive foto tapete koje će uneti svežine Vašim zidovima na lak i jednostavan način. Foto tapete mogu biti različitih boja, dezena i dimenzija. U ponudi postoji bezbroj različitih cvetnih dezena idealnih za prolećnu dekoraciju. Vaše je samo da se odlučite za jedne od njih.

3. Vaš pod zaslužuje mnogo više

Ne zaboravite na Vaš pod i ono što ga može učiniti lepšim i unikatnijim. Tepisi su neizostavni deo Vaših prostorija, oni vezuju čitavu celinu i pružaju Vam toplinu i udobnost.

Jedna od prolećnih dekoracija su upravo tepisi jarkih boja koji će dopustiti proleću da zakorači u Vaš dom. Tepisi ne moraju biti jedne boje, već se možete igrati sa različitim kombinacijama i izabrati šarenilo koje će (sigurni smo) uneti radosti u Vaš dom. Takođe, mogu biti najrazličitijih oblika, veličina i materijala. Pustite maštu na volju i izaberite neki koji će se najbolje uklopiti u Vašu prostoriju.

4. Budite se u najlepšem prolećnom dekoru

Proleće će zakucati i na vrata Vaše spavaće sobe, tako da je neophodno da ga dočekate na pravi način. Prolećna dekoracija je neophodna i u prostorijama u kojima spavate. Kako bi se svaki dan budili vedri, naspavani i nasmejani, pokušajte da ulepšate svoj prostor kupovinom nove šarene ili cvetne posteljine. Ne samo da ćete promeniti rutinu spavanja u običnim, jednobojnim posteljinama, već ćete ’’razbiti’’ monotoniju Vaše prostorije. Šarene posteljine možete upotpuniti i sa jastucima na kojima ćete svaku noć zaspati lakše, opuštenije i brže.

Ako ipak volite svoje čisto bele jastučnice i jorgane, možete ubaciti samolepljive foto tapete različitih dezena na neke od zidova i dobiti tu svežinu koja je neophodna spavaćim sobama. Foto tapete možete na jednostavan način prilagoditi svom prostoru, jer možete izabrati dimenziju i dezen po svojim merama.

5. Detalji su najvažniji

Najbitnije za kraj, ne zaboravite na detalje u svom domu! Detalji su upravo oni koji će Vam dopustiti da se ’’igrate’’ sa prolećnom dekoracijom. Oni će upotpuniti Vaš prostor i napraviti od njega celinu.

Neki od detalja savršenih za prolećnu dekoraciju su jastuci u različitim bojama koji se mogu uklopiti u već postojeći nameštaj i skroz ga promeniti. Birajte jastuke drugačijih oblika i veličina kako bi ih lepše i lakše uklopili u svoj prostor.

Osim jastuka, tu su i dekorativne lampe koje mogu biti dodatak u Vašim spavaćim i dnevnim sobama, koje su savršeni dodatak uz već postojeću prolećnu dekoraciju i vedre boje u Vašoj prostoriji. Tu su i manji, ali ne nužno manje važni, sadržaji koje možete promeniti. Šareni podmetači, zavese vedrih boja, dekorativni cvetni stolnjaci i neobične saksije koje, takođe, možete dodati kako bi ulepšali svaki naredni dan proleća.

Poslušajte naše savete i isprobajte ove savete za najlepši prolećni dekor koji će oduševiti mnoge, a Vama pružiti još lepši boravak u domu tokom prolećnih dana, a za sve samolepljive foto tapete možete pogledati našu ponudu i poručiti ih putem sajta.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

PRIJAVI SE NA NAŠ BILTEN I DOBIĆEŠ KOD ZA POPUST U IZNOSU OD 10%!

Pri prijavljivanju slažete se da primate bilten i druge promotivne materijale od Foto Tapet Beograd.