Folija za kuhinje

Najbrži način da promenite izgled Vaše kuhinje i učinite enterijer modernim.

 

Predstavljamo Vam tapete za kuhinje!

 

Digitalna štampa se u svrhe uređenja kuhinje najčešće primenjuje na dva načina.

 

Nudimo Vam štampu na samolepljivoj glatkoj foliji sa laminacijom i štampu na foliji koja se aplicira na staklo.

kuhinja laminacija
Koju god fotografiju odaberete (ukoliko je dostupna u rezoluciji pogodnoj za štampu) možemo je izraditi kao tapet za kuhinju, odnosno možemo je štampati na odgovarajućem materijalu.

 

Možete nam se javiti sa predlogom dezena/fotografije, a mi ćemo proveriti da li je dostupan u rezoluciji pogodnoj za štampu.

 

Ukoliko su Vam potrebne ideje i dodatna inspiracija, uvek nas možete kontaktirati i mi ćemo Vam poslati galerije sa velikim brojem dezena ili možete pogledati ponudu ovde

Štampa na samolepljivoj glatkoj foliji sa laminacijom pogodna je za lepljenje na zidove, postojeće pločice ili druge ravne i glatke površine.

Laminacija je dodatni zaštitni sloj koji štiti Vaš tapet od vode, habanja boje vremenom, čini ga otpornim na toplotu, ali i pogodnim za održavanje i čišćenje svih tragova kuvanja!

 

Kada nas kontaktirate važno je da nam napomenete ukoliko je u pitanju više površina koje se nadovezuju jedna na drugu, kako bismo i pripremu za štampu napravili tako da se odabrani dezen smisleno nastavlja na površinama koje se međusobno nadovezuju.

 

Potrebno je da nam prosledite fotografije površina ili prostu skicu!

 

Možete poručiti samo štampu  (odštampane tapete dostavljamo kurirskom službom na adresu/preuzimate lično kod nas u proizvodnji) ili štampu sa uslugom naše montaže.

U tom slučaju naš tim za montažu izlazi na teren i lepi tapete na predviđeno mesto.

 

*na osnovu poslatih fotografija procenjujemo da li su površine pogodne za montažu tapeta od strane naših montažera

 

Pored pločica i zidova, ovako izrađen tapet sjajno je rešenje i za frontove kuhinjskih elemenata.

kuhinja laminacija
kuhinja laminacija kuhinja laminacija
Pored uobičajene štampe za kuhinje, u ponudi imamo i štampu koja se aplicira na staklo.

Kod ove tehnike štampu radimo na providnoj/clear foliji (odabrani dezen je štampan u kontri/okrenut u ogledalu) koja se lepi sa unutrašnje strane stakla. Zatim se preko providne folije lepi pozadinska bela folija čime se stvara 3D efekat.

 

Folija sa štampom zalepljenja sa unutrašnje strane stakla zaštićena je od svih spoljašnjih uticaja i na taj način dosta drugo traje bez oštećenja i tragova upotrebe.

 

Možete poručiti samo štampu  (odštampane folije dostavljamo kurirskom službom na adresu/preuzimate lično kod nas u proizvodnji) ili štampu sa uslugom naše montaže.

U slučaju da se odlučite za našu montažu, stakla donosite kod nas u proizvodnju, gde naši montažeri lepe folije sa štampom na Vaša stakla.

 

Još jedna od prednosti ove tehnike je što na istom staklu možete iznova lepiti različite folije!