Ogledalo Folije

Ogledalo ili sun protect folije jedne su od najpopularnijih folija i rešenja za staklene površine, koje pružaju vrhunsku toplotnu i UV zaštitu.

sun protect folija terasa
Ove folije tokom leta odbijaju sunčeve zrake, dok tokom zime zadržavaju toplotu koja bi inače odlazila kroz prozorsko staklo. Na taj način u velikoj meri doprinose energetskoj efikasnosti, smanjujući troškove grejanja i hlađenja.

 

Odbijanjem sunčevih zraka i solarnog zagrevanja tokom letnjih vrućina, folije mogu sniziti temperaturu prostora i do 15ºC, čineći prostor prijatnijim za boravak i rad. Uz to, ove folije redukuju sunčevu blještavu svetlost, olakšavajući rad za računarom ili gledanje televizije.

 

Pored toga, folije blokiraju 99% UV zraka, pa tako predstavljaju odličnu zaštitu za kožu, kao i zaštitu nameštaja ili prodajne robe od izbleđivanja i propadanja. Što ih čini sjajnim rešenjem, kako za Vaš dom, tako i za različite poslovne prostore (kancelarije, izloge…)

Folije se montiraju(lepe) na Vaša stakla sa unutrašnje strane.

 

Ogledalo folija spada u visokoreflektujuće folije. Što znači da efekat ogledala ima sa one strane sa koje je izvor svetlosti intenzivniji. To bi značilo, da preko dana, dok je sunčeva svetlost intenzivna, ogledalo folija sprečava poglede spolja ka unutra, a Vi ćete nesmetano imati vidljivost iz unutrašnjeg prostora ka spoljašnjem. U večernjim satima, situacija će biti obrnuta.

Olgedalo foliju možete poručiti u tačnim dimenzijama koje su Vama potrebne.

U galeriji možete pogledati samo neka od rešenja i ideja.

Ukoliko niste sigurni da li ćete uspeti sami da postavite foliju na stakla, možete angažovati  naše montažere.