Sajamski štandovi

Pružamo uslugu brendiranja Vaših sajamskih štandova.

Nudimo Vam brzu i kvalitetnu štampu, kao i uslugu montaže!

stampa sajamskog izloga

NAČIN IZRADE:

 

Štampu radimo na osnovu poslate pripreme ili na osnovu poslatih podataka koje mi pripremamo za štampu.

 

Ukoliko niste sigurni oko toga kako biste želeli da izgledaju Vaši štandovi, dovoljno je da imate osnovnu zamisao, a oko detalja se uvek možete konsultovati sa našim dizajnerskim timom.

 

Možete poručiti samo štampu  (odštampane folije dostavljamo kurirskom službom na adresu/preuzimate lično kod nas u proizvodnji) ili štampu sa uslugom naše montaže. U tom slučaju naš tim izlazi na teren i lepi folije na predviđeno mesto.

 

*Ne izrađujemo konstrukcije sajamskih štandova.

MATERIJALI:

 

Materijali koji se najčešće koriste u svrhu brendiranja sajamskih štandova su:

 

-PVC folija

U sjajnoj ili mat varijanti, sa štampom ili jednobojna.

 

-PVC folija sa LAMINACIJOM

U sjajnoj ili mat varijanti, sa štampom ili jednobojna.

 

Laminacija je dodatni zaštitni sloj koji štiti štampu od grebanja, žvrljanja, habanja boje vremenom. Čini štampu otpornom na vodu i štiti je od spoljašnjih uticaja. Posebno je preporučujemo u slučaju tamnih tonova, jer su tamne boje jako osetljive na dodir.

laminator masina

FOLIJA ISEČENA NA KATERU:

 

PVC samolepljive folije sečemo na kateru i na taj način izrađujemo različite vrtse oznaka, logotipa Vaših firmi i sve vrste informacija pogodne za ovaj način izrade.

 

Na ovaj način dobijate izrezane logotipe/natpise bez pozadine koji su pogodni za lepljenje na sve ravne i glatke površine. Folija isečena na ovaj način takođe je pogodna kako za unutrašnju, tako i za spoljašnju primenu.

 

Ukoliko želite, možete angažovati naš tim za uzimanje mera i tako biti sigurni da neće doći do greške u dimenzijama pri poručivanju!

Izlazimo na teren i uzimamo mere na svim lokacijama, uz obračunate putne troškove do Vas.